Susan Watson
Dansen vond ik door 'Fame' en andere dansfilms altijd al érg leuk! Na de basisschool heb ik auditie gedaan voor de Mavo voor Muziek & Dans in Rotterdam. Vervolgens heb ik ook de Havo voor Muziek & Dans met succes afgerond. Deze twee opleidingen hebben naast de reguliere schoolvakken een extra vak: dans!

Na een uitstapje in een andere richting, de MEAO-opleiding (onder andere economie en administratie) en 2 jaar gewerkt te hebben op kantoor voor Shell, speelden de 'danskriebels' weer op en heb ik auditie gedaan bij de Rotterdamse Dansacademie. Hier heb ik de 4-jarige HBO-opleiding 'docent dans' gevolgd. Tijdens deze opleiding gaf ik al veel les op sport- en balletscholen, en ontdekte ik hoe geweldig het is om hét dansplezier over te brengen op kinderen en volwassenen!Daniëlle van der Holst

Ik ben Daniëlle van der Holst. Op mijn 6e jaar ben ik begonnen met streetdance. Al snel werd ik gevraagd voor een wedstrijdgroep en heb ik jaren het hele land doorgereisd met mijn team en vele prijzen behaald. We hebben met dat team ook een dans-dvd opgenomen, opgetreden in de Kids Top 20 en in Ahoy. Deze optredens bevestigden alleen maar meer dat ik danseres wilde worden!!

Toen ik mijn mavo diploma had gehaald ben ik naar het Albeda Dans College gegaan. Ik ben in 2015 afgestudeerd.

Via school heb ik vele coole stages gelopen. We hebben bijvoorbeeld gedanst in het programma Popster! en opgetreden voor koningin Maxima. De leukste opdracht die ik kreeg was een dansmodeshow in Duitsland voor de winkel Sport2000!

Verder dans ik al jaren bij Telekids als achtergrond danseres van Keet! We hebben 5 videoclipjes opgenomen die te zien waren op RTL. Ook heb ik dinnershows gedanst in Villa Thalia en daar dans ik nu tijdens grote feesten zoals laatst bij DJ Afrojack.

Ook doe ik verschillende opdrachtjes zoals videoclipjes, werken voor JD sports (sportwinkel), model staan voor kledingwinkels of kleding webshops. Ik heb bijvoorbeeld modeshows gelopen voor het kledingmerk Ninetyfourlabel en voor het haarmerk Farouk.

Ik ben recent begonnen met het regelen van dansboekingen. Ik boek dan zelf danseressen voor de opdracht die ik heb geregeld.

Naast al deze leuke dingetjes vind ik het erg leuk om bij FunkyFeet elke week les te geven en te zien hoe iedereen zijn best doet en steeds beter wordt!Miquel Kapel

Ik ben afgestudeerd aan het Albeda Dans College. Al meer dan 13 jaar geef ik dansles, en daarbij heb ik ook de nodige podium ervaring: Chimelong International circus in China, Daddy Cool de musical en verscheidene achtergrond dans klussen op televisie. Momenteel zit ik in de Rumag Dance Crew en ben ik bezig met mijn Dans & Film bedrijf Always Being Creative.

Mijn creativiteit kan ik goed kwijt: van een wereldkampioenschap HipHop dansen in Las Vegas, shows geven in een uitverkochte Gelredome tot aan wekelijks dans lessen geven aan kinderen, tieners en volwassenen.

'Mijn passie voor dans geeft mij rust en vrijheid. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met iedereen die van dansen houdt!'.Joey van der Slot

Joey is 24 jaar en heeft z’n dansopleiding gevolgd op het Albeda Dans College. Hij geeft HipHop/Urban op de donderdagavond locatie Waterpoort. Joey is bekend van onder meer de televisieprogramma's SYTYCD (2013) én Move Like Michael Jackson (2010). Bij ons heeft hij in 2014 in Waterpoort, basisschool De Zeppelin een super toffe workshop gegeven.

Nieuwsgierig naar Joey z'n dansmoves..? Kijk voor filmpjes van hem bij SYTYCD duet Modern of solo HipHop !!


Joshua Weelen

Hey peeps,
Ik ben Joshua Weelen en ik ben 19 jaar oud. Sinds dit jaar verzorg ik de urban/hiphop lessen op maandag. Ik zit in mijn 3e jaar op het Albeda Dans college en dans al vanaf me 9e met enorm veel plezier. Hier word ik opgeleid als allround danser en heb onder andere opgetreden voor Armin van Buuren ''The best off'' in de Johan Cruijff Arena, Tina Dag, videoclip Frans Bauer, videoclip Sidney Samson. Voor mij is dans belangrijk omdat ik mijn passie en plezier erin kwijt kan.
Hopelijk zie ik jullie snel voorbij komen in mijn lessen!


Kim en Kyara van der Griendt
Facebook
Volg ons op Instagram