Susan Watson
Door de serie "Fame" ben ik gaan dansen en nooit meer gestopt. Ik geniet er nu enorm van om mijn passie te delen. Dans is een uitlaatklep en geeft je zelfvertouwen, waardoor je zekerder in het leven staat. In 2004 hebben we FunkyFeet opgericht, waar we nu inmiddels met een heel fijn docententeam veel kids, jeugd en volwassenen iedere dag weer laten voelen wat dans voor je kan betekenen. Ieder op zijn eigen niveau en op zijn eigen manier. Geloof in jezelf, je kunt meer dan je denkt. Follow your Dreams!
Joey van der Slot

Mijn vijfde seizoen bij FunkyFeet alweer! Ik heb er zin in, jullie ook!?
Maar voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik me even voorstellen. Ik ben Joey een gekke en energieke Rotterdammer met een grote passie voor dansen en muziek.
Na het afronden van mijn dansopleiding, heb ik meegedaan aan een aantal tv programma’s en sindsdien ben k lekker actief in het werkveld.
Op de donderdag avond verzorg ik de HipHop lessen bij FunkyFeet in Waterpoort. Kom je een keertje joinen ?
Miquel Kapel

IHi, mijn naam is Miquel Kapel. Geinspireerd door Michael Jackson is mijn passie voor dans op jonge leeftijd gestart. Ik ging van Moonwalk naar Headspin toen ik Breakdance leerde kennen. Als 15 jarige gaf ik mijn eerste dansles, en de passie voor lesgeven is daarna nooit meer weggegaan! Uiteindelijk ben ik op het MBO Albeda Danscollege terecht gekomen en heb zelfs mogen genieten van een tussenjaar op Codarts, een HBO Dans Opleiding. Van 2009 tot en met 2013 had ik mijn eigen Dansstudio, ‘ABC Academy of Dance’ in Spijkenisse. Daarna ben ik meer uitvoerend aan het werk gegaan als achtergrond danser en choreograaf en heb ik daardoor over de hele wereld mogen reizen. Ik stimuleer en motiveer mijn leerlingen zodat zij meer in zichzelf geloven. "Ik kan het niet" komt niet voor in mijn woordenboek. "Nog niet!"... maar daarom ben je hier in de les, om hard te trainen, jezelf te ontwikkelen, plezier te hebben en uiteindelijk kun je zeggen: "Ik kan het!"
Anique Schoonebeek

Ik ben Anique Schoonebeek, ik ben 22 jaar en ik woon in Barendrecht. In 2020 ben ik afgestudeerd op het Albeda Dans College in Rotterdam, een allround dansopleiding die opleidt voor het commerciele werkveld. Hierbij kun je denken aan TV, concerten, achtergrond dansen bij artiesten etc. Naast dansen doe ik ook modellenwerk en heb ik afgelopen jaar onder andere de Hunkemoller Fashionshow gelopen. Ik ben zelf als 6 jarig meisje begonnen met dansen bij FunkyFeet. Mijn passie voor dans is hier ontstaan en altijd gebleven. Ik was fanatiek en danste 4 dagen per week bij FunkyFeet. Toen werd ik aangenomen op het Albeda Dans College, die ook opleidt tot dansdocente, en ben ik bij FunkyFeet begonnen als docent. Nu mag ik mijn passie doorgeven aan de nieuwe generatie dansers. Ik geef les op woensdagavond en de selectie groepen op de vrijdag. Ik geef veel verschillende choreografiën, omdat ik d.m.v. zoveel mogelijk diversiteit mijn stijl breder kan ontwikkelen, en hierbij ook die van mijn leerlingen. In mijn lessen staat het dansplezier voorop, want zo blijft de passie groeien, en dat is het allerbelangrijkste!
Jamie Debets

Hallo allemaal mijn naam is Jamie Debets. Ik ben gestart met dansen bij FunkyFeet toen ik 6 jaar was, de eerste week dat ze opengingen was ik erbij en ik ben eigenlijk nooit meer weggegaan. Na het met succes afronden van de Theaterhavo wilde ik mezelf verder ontwikkelen in dans. In 2020 heb ik de dansopleiding aan het Albeda dans college afgerond, waar ik verder ben opgeleid tot professioneel danseres en dansdocent. Door mijn opleiding heb ik al kennis gemaakt met veel verschillende dansstijlen. Ik vind het super leuk om les te geven en geniet ervan om zelf op het podium te staan. Ik heb al veel toffe dingen mogen doen. Zo heb ik een paar jaar achtergrond gedanst bij Das Coen und Sander fest in AFAS Live en in de Jaarbeurs in Utrecht. En verder heb ik nog veel andere dingen mogen doen, zoals dansmodeshows, een item voor shownieuws met Jandino en heel veel andere leuke optredens. Ik vind het belangrijk dat de dansers in mijn les veel leren en dat er lekker veel gedanst wordt. Een goede sfeer en dat het gezellig is met elkaar draagt er toe bij dat ze zich vrij en veilig voelen om zich helemaal te geven in dans.
Madelein Koning

Hi allemaal Madelein hier! De afgelopen jaren en heb ik regelmatig ingevallen bij verschillende lessen van FunkyFeet en ik voelde me meteen erg thuis bij deze dansstudio in Barendrecht. Er hangt een fijne sfeer, waar iedereen zichzelf mag zijn. Dit seizoen heb ik op maandagavond mijn eigen lessen. Super leuk om nu echt deel uit te maken van het FunkyFeet Team en hier wekelijks lessen te verzorgen! Ik ben zelf in 2019 afgestudeerd aan het Albeda Danscollege. Dansen en muziek is echt mijn passie en het gene wat mij altijd blij maakt. Mijn danspassie geef ik graag door aan mijn leerlingen. Doormiddel van een positieve vibe, lekker veel energie en enthousiasme neem ik jullie mee in mijn Urban/HipHop lessen. Kom gezellig een keer meedansen!
Kiomi van der Borght

Op 5 jarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van danslessen bij FunkyFeet en ik ben nooit meer weggegaan. Ik heb enorm veel geleerd en nog steeds heb ik enorm veel plezier in alle lessen, eindvoorstellingen, optredens en wedstrijden. Mijn passie voor dansen is in alle jaren alleen maar groter geworden. Toen ik ouder werd, heb ik ook veel workshops gevolgd door het hele land van onder andere Matt Steffanina en Willdabeast. Naast alle lessen die volgde kreeg ik ook de kans om te starten als hulpjuf bij de lessen van Susan, ik vond het super leuk om de kinderen iets nieuws te leren. Nu studeer ik aan de PABO en zo ontwikkel ik mij dus nog verder in het lesgeven. Hoe bijzonder is het om je beide passies te kunnen combineren! Dansplezier is heel belangrijk in mijn lessen. Door zelf ook veel verschillende stijlen te ontdekken en te verwerken in mijn choreo’s, wil ik mijn leerlingen blijven uitdagen en laten groeien. Dit seizoen ben ik gestart als coach van FF.Friends (selectie 2 van FunkyFeet) en Modern op de dinsdag, ook val ik af en toe in op andere dagen. Dus ik zie jullie vast een keer voorbij komen.


Koen 9 jaar en Julia 6 jaar
Facebook
Volg ons op Instagram